Activiteiten

Sinterklaas voorleesmiddag in Speelgoed*-museum Roden

nov 22, 2023 | Activiteit, Nieuws

Met de winter voor de deur zoeken wij steeds meer de activiteiten binnenshuis. Knutselen aan de keukentafel of lekker lui met een boek in de bank.

Ook is het een beetje een spannende tijd, want Sinterklaas staat binnenkort weer op de stoep.

Om alvast in de stemming te komen, organiseert Speelgoedmuseum Roden een voorleesmiddag op zondag 26 november voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar.

Met de goedgeefse kindervriend als onderwerp, wordt er in het oude klaslokaaltje voorgelezen uit het grote Sinterklaasboek en een prentenboek. Met het zingen van Sinterklaasliedjes wordt het vast en zeker een onvergetelijke middag.

Uitgeluisterd en uitgezongen? Dan kan er worden geknutseld in het museumcafé. De zak van Piet, een schoentje van papier of een mooie kleurplaat, vrijwilligers staan klaar om je hiermee te helpen.

Kom jij ook?

De activiteit vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur.

Er gelden normale entreeprijzen: Volwassenen € 6,50 p.p. en kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,50 p.p., inclusief activiteit. Het museum is op zondag geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.

Hop on Hop off met de paardentram

Hop on Hop off met de paardentram

zondag 30 juli, 6 augustus en 13 augustus tussen 11.00 -16.00 uur Erfgoedkoepel Roden: hop on, hop off paardentramtocht Erfgoedkoepel Roden organiseert op zondag 30 juli, 6 augustus en 13 augustus...

Lees meer
Oktober kindermaand

Oktober kindermaand

Elke zondag in oktober tussen 11 en 17 uur. Grootse dromen, wie heeft ze niet? Hoe zie jij je leven voor je over 25 jaar, wat wil je worden, hoe en waar wil je wonen? Dromen over de toekomst doen we...

Lees meer