Nieuws

2e Paasdag High Tea voor Kids

mrt 21, 2024 | Nieuws

Niet alleen kijken naar de collectie van het Speelgoedmuseum, zo af en toe mag je er zelfs mee spelen! Met Pasen pakken wij groots uit voor de high tea.

Op 2e Paasdag halen wij de antieke porseleinen kinderserviesjes weer uit het depot. De tafels worden gedekt met een oude verzameling theepotjes, kopjes met schoteltjes, gebakbordjes en bestek. De mini etagères worden gevuld met kleine paaseitjes en allerlei lekkers voor op de paascake.

Loopt het water je al in de mond, schuif dan 2e Paasdag aan bij de high tea voor kids in het speelgoedmuseum. Tussen 13.00 en 16.00 uur mag jij dan je cake versieren en je eigen kopje thee/limonade inschenken.

In aanloop naar de nieuwe tentoonstelling 50 jaar Playmobil, die vanaf 20 april toegankelijk is voor het publiek, kan iedereen zich alvast vergapen aan de grote vitrines van Playmobil in het museumcafé. Voor jong en oud een lust voor het oog!

Er gelden normale entreeprijzen, inclusief de high tea activiteit op 2e Paasdag voor de kinderen.

Het museum is tijdens beide Paasdagen geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.

Ready for take off!

Ready for take off!

Waterraketten bouwen en lanceren in de zomervakantie 24 en 31 juli, 7 en 14 augustus 2024 tussen 13 en 16 uur. Kom jij ook je eigen waterraket bouwen en lanceren in het Speelgoedmuseum Roden?...

Lees meer